Pochodzenie: Brazylia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1300...
Pochodzenie: Kolumbia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1900...
Pochodzenie: Azja, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa Gatunek: 80%...
Pochodzenie: Honduras – Ameryka Środkowa Wysokość upraw: 1500 – 2000...
Data palenia 01.12.2022r. Kawa...
Produkt naturalny, Bez konserwantów, Niesiarkowany, Pakowane ręcznie
Kawa bezkofeinowa Data palenia 28.11.2022 Dekofeinizacja: Metodą na mokro Pochodzenie: Brazylia (region Mogiana) – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 1000 – 1200 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Odmiana: Mundo Novo i Catuai Intensywność smaku: 2/5 Kwasowość: 1/5 Pozyskiwana: metodą na sucho Palenie: średnie
Data palenia 01.12.2022r. Kawa specialty Pochodzenie: Rwanda (Afryka) Karongi - Sektor Mubuga Wysokość upraw: 1850-2100 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Odmiana: Bourbon Jakość: Specialty Obróbka: Naturalna Punkty SCA: 87,5 Rok zbioru: 2021 Stopień palenia: Jasne Nuty smakowe: Truskawka, borówka, poziomka, miód, pomarańcza, karmel, banan, morela...
Kawa specialty Pochodzenie: Costa Rica Farma: Hacienda Sonora Wysokość upraw: 1300 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Odmiana: H1 - Centramericano Jakość: Specialty Punkty SCA: 88 Obróbka: Naturalna Rok zbioru: 2021 Stopień palenia: Jasne Nuty smakowe: Fiołek, papaja, pomarańcza, pieczony ananas, truskawka, poziomka Zastosowanie: metody alternatywne