Pochodzenie: Brazylia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1300...
Pochodzenie: Kolumbia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1900...
Pochodzenie: Azja, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa Gatunek: 80%...
Pochodzenie: Honduras – Ameryka Środkowa Wysokość upraw: 1500 – 2000...
Jasne palenie z 17.08.23 Kawa specialty Pochodzenie: Rwanda (Afryka) Karongi - Sektor Mubuga Wysokość upraw: 1850-2100m n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Odmiana: Bourbon Jakość: Specialty Obróbka: Naturalna Punkty SCA: 87,5 Rok zbioru: 2021 Stopień palenia: Jasne Nuty smakowe: Truskawka, borówka, poziomka, miód, pomarańcza, karmel, banan, morela...
Data palenia 7.06 Kawa specialty Pochodzenie: Rwanda (Afryka) Region: Gicumbi Farma: Munini Wysokość upraw: 1450 - 1500 m n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Jakość: Specialty Punkty SCA: 86,5 Obróbka: Naturalna Rok zbioru: 2022 Stopień palenia: Jasne Nuty smakowe: Truskawki, morele, rumianek, wata cukrowa, jagody, czekolada mleczna Zastosowanie: Pod filtr
Data palenia - 02.08.2023 Kawa specialty Pochodzenie: Kenia Ziarna: Peaberry Farma: Baragwi FCS Wysokość upraw: 1600 - 1800 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Odmiana: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru11 Jakość: Specialty Punkty SCA: 87,5 Obróbka: Myta Rok zbioru: paź-gru 2021 Stopień palenia: Jasne Nuty smakowe: Agrest, czernica, czereśnia, karmel Zastosowanie:...