Pochodzenie: Brazylia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1300...
Pochodzenie: Kolumbia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1900...
Pochodzenie: Azja, Ameryka Południowa, Ameryka Środkowa Gatunek: 80%...
Pochodzenie: Honduras – Ameryka Środkowa Wysokość upraw: 1500 – 2000...
Kawa specialty Pochodzenie: Meksyk...
Ostatnio przeglądane
Kawa specialty Pochodzenie: Rwanda,...
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Kawa, w której subtelnie dochodzą do głosu naturalne owocowe nuty smakowe. Dzięki temu, niczym artystyczna bohema, wybija się ona swoją feerią barw z morza zwykłych kaw. Espresso zaparzone z niej zadowoli szukających w naparze wymagającego oraz rozwiniętego smaku.
Pochodzenie: Rwanda, Nicaragua
Farma: Nova Coffee, Fincas Mierisch
Wysokość upraw: 850 - 1500 m.n.p.m.
Gatunek: 100% Arabica
Odmiana: Red Bourbon, Java Caturra
Jakość: Specialty
Obróbka: Myta
Rok zbioru: 2021
Nuty smakowe: Truskawka, borówka, cytrusy, orzech, czekolada mleczna
Zastosowanie: Espresso