Darmowa wysyłka tylko na terenie Polski
Kawa z outletu Kawa specialty...
Tagi
Pochodzenie: Brazylia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1300 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Moc kofeiny: 4/5 Intensywność smaku: 3/5 Kwasowość: 1/5 Pozyskiwana: metodą na sucho Palenie: lekkie, jasny brąz
Pochodzenie: Kolumbia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 800 – 1900 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Moc kofeiny: 3/5 Intensywność smaku: 4/5 Kwasowość: 2/5 Pozyskiwana: metodą na mokro Palenie: średnio-mocne, intensywny brąz
Pochodzenie: Peru – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 1200 - 1350 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Moc kofeiny: 2/5 Intensywność smaku: 2/5 Kwasowość: 2/5 Pozyskiwana: metodą na mokro Palenie: średnio-mocne, czekoladowy kolor
Kawa specialty Pochodzenie: Peru – (Ameryka Południowa) - prowincja Chanchamayo, rejon Rio Tambo Farma: La Fe San Juan Wysokość upraw: 1650 m.n.p.m. Gatunek: Arabica (Caturra, Pache, Catuai) Punkty SCAA: 87 Intensywność smaku: 3/5 Kwasowość: 4/5 Pozyskiwana: Metodą półsuchą (honey) Palenie: średnio-mocne, czekoladowy brąz
Kawa specialty Pochodzenie: Brazylia– (Ameryka Południowa) - stan Minas Gerais, ekoregion Cerrado Farma: Municipality Patrocínio - rodzina Miaki Wysokość upraw: 1 050 - 1 250 m.n.p.m. Gatunek: Arabica (Yellow Bourbon) Punkty SCAA: 82,5 Intensywność smaku: 3/5 Kwasowość: 1/5 Pozyskiwana: Metodą półsuchą (honey) Palenie: średnie Nuty smakowe: orzechy...
Pochodzenie: Kolumbia – Ameryka Południowa Wysokość upraw: 1400 – 1600 m.n.p.m. Gatunek: 100% Arabica Moc kofeiny: 3/5 Intensywność smaku: 4/5 Kwasowość: 2/5 Pozyskiwana: metodą na mokro Palenie: średnie
Kawa specialty Pochodzenie: Brazylia (Ameryka Południowa) Region: Minas Gerais (Góry Mantiqueira) Farma: Sítio Bela Vista Wysokość upraw: 1190-1260 m.n.p.m. Gatunek: Arabica Punkty SCA: 85,00 Rok zbioru: 2020 Nuty smakowe: karmel, czekolada, orzechy, kwiatowe, słodkie Zastosowanie: Pod espresso
Kawa z outletu Kawa specialty Pochodzenie: Brazylia (Ameryka Południowa) Region: Minas Gerais (Góry Mantiqueira) Farma: Sítio Bela Vista Wysokość upraw: 1190-1260 m.n.p.m. Gatunek: Arabica Punkty SCA: 85,00 Rok zbioru: 2020 Nuty smakowe: karmel, czekolada, orzechy, kwiatowe, słodkie Zastosowanie: Pod espresso