Syrop o smaku migdałowo-czekoladowym - Nomads
Syrop migdałowo-czekoladowy: charakterystyka i właściwości
Syrop migdałowo-czekoladowy został stworzony na bazie cukru trzcinowego w połączeniu z naturalnym aromatem migdałowym i czekoladowym. Syrop jest produktem pasteryzowanym, bez konserwantów. Odpowiednim dla wegan i bezglutenowy.
Z czym najlepiej sprawdzi się syrop migdałowo-czekoladowy?
Syrop migdałowo-czekoladowy sprawdzi się idelnie w połączeniu z aromatyczną kawą. Jest świetnym dodatkiem do świątecznych deserów, kompotu z suszu, czy kutii. Latem wyśmienity do lodów i innych deserów.
Informacje o produkcie:
Pojemność: 200 ml
Składniki: cukier trzcinowy, woda, aromat naturalny czekoladowy, aromat naturalny migdałowy
Naturalne syropy Nomads
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię